Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τραπέζι προς τιμήν του Αντώνη Μαυρέα

Στον Φιλικό Αγώνα Αγάπης που διοργάνωσε ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης [Π.Α.Ο.Κ.] συμμετείχε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Αντώνης Μαυρέας, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του ερασιτεχνικού σωματείου.

Έτσι, αμέσως μετά τον ανθρωπιστικό αγώνα, η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης παρέθεσε τραπέζι προς τιμήν του Αντώνη Μαυρέα, το βράδυ της Κυριακής 3 Μαΐου, σε γνωστή ταβέρνα των περιχώρων της Σπάρτης. Εκτός των μελών της Διοίκησης, το παρόν έδωσαν, επίσης, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μέλη του πρώην συνδέσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Σπάρτη.

Οι παριστάμενοι υποδέχθηκαν τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ προβάλλοντας βίντεο με στιγμιότυπα από την καριέρα του στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Εν συνεχεία, το Δ.Σ. της ομάδας της Κοκκινόραχης του προσέφερε αναμνηστικά της ομάδας (ημερολόγια, match program, αναμνηστικό λάβαρο του Φιλικού Αγώνα Αγάπης κ.ά.), καθώς επίσης και τον νέο τουριστικό οδηγό της Σπάρτης.

Έτσι, οι διοικούντες τον «Όμιλο» προέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο τόσο την δουλειά που έχει γίνει στον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης τα τελευταία δύο χρόνια, όσο και την πόλη της Σπάρτης και τις ομορφιές της!

Η βραδιά συνεχίστηκε με ποδοσφαιρικές συζητήσεις, εστιάζοντας συχνά στις διηγήσεις του Αντώνη Μαυρέα για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγες οι φορές που οι συνδαιτυμόνες έκαναν διάφορες ερωτήσεις στον Μεσσήνιο παλαίμαχο αμυντικό, όπως, παραδείγματος χάρη, για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Νάπολι (1988), όπου είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλος τον Μαραντόνα!

Δείτε επίσης: