Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μια… «παρέα» μεταφέρει μήνυμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Σε μια λιτή εκδήλωση παρουσιάσθηκε η νέα του φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης. 

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου στον πεζόδρομο Κλεομβρότου στην Σπάρτη.

Οι διοικούντες τον «Όμιλο» επέλεξαν, αντί χορηγού, η νέα φανέλα να κοσμείται από το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο «Χαμόγελο».

Για την πρωτοβουλία αυτή μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης κ. Νίκος Ι. Καρμοίρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που έχει αναπτύξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. «Το ποδόσφαιρο προεκτείνεται και εκτός αγωνιστικών χώρων˙ εμείς οφείλουμε να ασχολούμαστε με τις θετικές του προεκτάσεις και να δίνουμε υγιή παραδείγματα», τόνισε. Αμέσως μετά προβλήθηκαν δύο εντυπωσιακά βίντεο που είχε ετοιμάσει η ομάδα για να προβάλει αφενός τη νέα φανέλα, κι αφετέρου την εν λόγω δράση.

Κατόπιν το λόγο έλαβε ο Ταμίας του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μίλησε για το όραμα του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου και τους σκοπούς του οργανισμού. Λίγο πριν την προβολή βίντεο με τις δράσεις του οργανισμού, σημείωσε εμφατικά: «Το “Χαμόγελο” έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά. Σημαντικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει η ενεργός συμμετοχή της κοινωνίας και των εθελοντών που έχουμε στο πλάι μας»

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης κ. Τάσος Χούπης παρουσίασε στο κοινό μαζί με τον κ. Λαμπρόπουλο την νέα φανέλα, ενώ ο αναπληρωτής Ταμίας κ. Χριστόφορος Βεργόπουλος προσέφερε τιμής ένεκεν μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «20» στον εκπρόσωπο του Οργανισμού. Παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς ήταν η φιλόλογος κα. Ιωάννα Λυκούση. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του λακωνικού Π.Α.Ο.Κ. (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι). Παρευρέθηκαν, ακόμα, τοπικοί άρχοντες και θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων καθώς, επίσης, και αρκετοί συμπολίτες μας. 

Πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο εφημέριος της Ενορίας Κοκκινόραχης, ο Δήμαρχος Σπάρτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας. Ο εφημέριος της ενορίας Κοκκινόραχης εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως «είναι ευλογία για έναν τόπο να υπάρχουν νέοι και δραστήριοι άνθρωποι που στρέφουν το βλέμμα και το νου προς τον συνάνθρωπο». Λακωνικός και με έμφαση ο Δήμαρχος Σπάρτης είπε πως «ακόμη κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης είναι ήδη πρωταθλητής στις καρδιές όλων!». Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας σημείωσε πως «οι άνθρωποι και η ομάδα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αποτελούν κόσμημα για το λακωνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την παρουσίαση της φανέλας πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου (ισόγειο Cinema Center) bazaar με είδη από τη συλλογή του «Χαμόγελου του παιδιού» προς ενίσχυσή των σκοπών του οργανισμού.

Ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους καθώς επίσης και:
- «Το Χαμόγελο του παιδιού», που μαςεπέτρεψε το λογότυπό του να κοσμεί την φανέλα μας,
- το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα και την Πρόεδρό του κα. Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου για την παραχώρηση της αίθουσας,
- το Cinema Center για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε το bazaar,
- τον κ. Νίκο Πουλόπουλο και το βιβλιοπωλείο «ΠΛΑΙΣΙΟ» για τη χορηγία του,
- τον κ. Κώστα Τσέγκο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης,
- τον Α.Σ.Ε.Ε. Αμυκλών «ΛΑΚΩΝΙΑ»,
- τις νεανικές συντροφιές Κοκκινόραχης που με τις ζωγραφιές τους ομόρφυναν το χώρο του bazaar,
- και όλους όσοι ανώνυμα συνεισέφεραν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: Μία παρέα, μία ομάδα! 
Παίξε μπάλα μαζί μας… 
Στήριξε κι εσύ «Το Χαμόγελο του παιδιού».